Pedret rclementeglass
Company

La tercera generació d’una família de fabricants de vidre

Sóc la tercera generació d’una família de fabricants de vidre. Estem situats a Barcelona i portem elaborant els nostres productes des de 1931.

Estem orgullosos de ser una indústria mitjana i una empresa familiar, i alhora poder competir als mercats més exigents i proveir centenars de clients d’Europa, l’Orient Mitjà, els EUA i altres mercats.

Gràcies a la confiança i la lleialtat dels nostres clients, les marques més conegudes de tot el món han confiat en l’experiència, la qualitat i el servei de Ramon Clemente SA com a fabricants de vidre i també per a les tecnologies de laca i decoració de vidre. Ens omple d’orgull poder donar forma a milers de perfums a tot el món.

Des del 2010 el sector del perfum ha canviat, i nosaltres també. L’any 2016 va ser el nostre millor any de producció, així com el millor any en volum de vendes i beneficis. L’any 2017 ha estat encara millor. Aquest és el resultat de treballar amb el mateix compromís de sempre, però amb més flexibilitat, creativitat renovada i fins i tot una qualitat més elevada. Som coneixedors de les necessitats i els canvis en el comportament del consumidor de perfums. La nostra prioritat i els nostres clients ens fan diferents.

Més R+D, més inversions i l’expansió a nous mercats, sectors i clients. Aquests són els pilars de la nostra organització, així com un “Smart Data Plan”. Els millors productes i la millor fàbrica per als nostres clients.

El nostre compromís per protegir el medi ambient forma part de nosaltres. Volem ser capdavanters en tot allò relacionat amb el vidre, en termes de reciclatge, sostenibilitat i salut.

 

 

Vicenç Pedret
CEO de Ramon Clemente Glass

Related Posts